Професор кафедри охорони здоров’я д.м.н. Горобейко М.Б. провів навчальний цикл з підвищення кваліфікації лікарів-терапевтів в рамках заходів безперервного професійного розвитку лікарів

Професор кафедри охорони здоров’я д.м.н. Горобейко М.Б. провів навчальний цикл з підвищення кваліфікації лікарів-терапевтів в рамках заходів безперервного професійного розвитку лікарів

Кафедра охорони здоров’я факультету післядипломної освіти та підвищення кваліфікації проводить заходи для працівників сфери охорони здоров’я (Київський аграрний університет занесено до реєстру провайдерів Безперервного професійного розвитку (№1435) Міністерства Охорони здоров’я України.

1 березня 2024 року професор кафедри охорони здоров’я факультету післядипломної освіти та підвищення кваліфікації д.м.н. Максим ГОРОБЕЙКО провів навчальний цикл з підвищення кваліфікації для лікарів-терапевтів в рамках заходів безперервного професійного розвитку лікарів за темами проблем цукрового діабету в практиці сімейного лікаря та лікаря-терапевта.

Взаємодія фахівців різних профілів, особливо вузьких спеціалістів, таких як лікар-ендокринологи з працівниками сфери охорони здоров’я інших спеціальностей є важливим напрямком професійного розвитку. Проведення курсів підвищення кваліфікації на рівня післядипломної освіти- – було і залишається одним з ключових засад післядипломного навчання лікарів, коли визнані експерти в своїй галузі доповідають сучасні аспекти такої поширеної патології як цукровий діабет. Яскравим прикладом став цикл лекцій для лікарів-терапевтів д.мед.н, професора кафедри охорони здоров’я Київського аграрного університету, ендокринного хірурга, співзасновника Української асоціації ендокринних хірургів, експерта в своїй галузі Горобейка Максима Борисовича. Лекційний матеріал побудований на сучасному матеріалі з урахуванням національних та світових, включаючі європейські та американські, рекомендацій, з менеджменту цукрових діабетів різних типів. Під час навчання, було проведено критичне переосмислення вже «класичних» настанов з огляду на досягнення фундаментальної медицини.
Кафедра охорони здоров’я активно впроваджує сучасні знання в різних галузях медицини, а також екології та дієтології.

Планується розширення навчальних семінарів, майстер-класів та тренінгів за обраними темами.

За матеріалами кафедри