Київський аграрний університет НААН розширює міжнародне співробітництво!

01 березня 2024 року представники Київського аграрного університету Національної академії аграрних наук України відвідали Природно-гуманітарний університет у Седльці (Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach), Польща .

Цей відомий у світі державний польський університет було засновано в 1969 році. За останні 50 років він став важливим науковим, мистецьким та культурно-формованим центром та лідером у галузі освіти в регіоні. Напрями навчання в університеті адаптовані до потреб сучасного ринку праці та інтересів студентів. Важливим елементом діяльності університету є наукові дослідження та співпраця з науковими установами в Україні та за кордоном. Університет проводить дослідницьку роботу спрямовану на розвиток науки, економіки та культури. В університеті є факультет агробіоінженерії та ветеринарії, працюють Інститут землеробства та садівництва, Інститут зоотехніки та рибальства, факультет гуманітарних наук, факультет медицини та наук про здоров’я, факультет суспільних наук, факультет точних та природничих наук.

В.о. ректора КАУ НААН України Олександр Никитюк та ректор Природно-гуманітарного університету Мирослав Мінкін (prof. dr hab. Mirosław Minkina) підписали договір про співпрацю та обговорили шляхи співпраці. На зустрічі був присутній фахівець у галузі агрономії, проректор із навчання проф. д-р хаб. Марек Гугала (prof. dr hab. Marek Gugała) з яким проректори КАУ НААН України Олеся Линовицька та Іннола Новікова обговорили можливість організації спільних освітніх програм із подвійними дипломами.

В роботі нашої делегації також брав участь завідувач кафедри, вчений секретар, кандидат наук Андрій Дінець.