Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи КАУ НААН, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова отримала статус візит професора

Становлення нового Київського аграрного університету НААН відбувається під впливом сучасних світових тенденцій в освітній та наукових сферах, тому вкрай важливо розвивати кожний аспект діяльності закладу в тісній співпраці з закордонними університетами.  Так у листопаді 2023 року Київський аграрний університет НААН України в рамках Меморандуму про співробітництво  з Балтійською міжнародною академією став співорганізатором XII Міжнародної науково-практичної конференції  “Society Transformations in Social and Human Sciences”, яка відбулась у м. Рига.

Важливим напрямком  співпраці є залучення професорів, вчених з університетів партнерів до викладання в КАУ НААН та навпаки.  Так проректор з науково-педагогічної та виховної роботи КАУ НААН України, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова отримала у 2022 році статус візит-професора Балтійської міжнародної академії (Рига, Латвія).  Її робочий план включає проведення занять з магістрами, підготовку  докторанта, а також в складі міжнародної  проектної групи виконання досліджень.  

“Важливо не тільки брати участь у конференціях, круглих столах, а й протягом певного часу, у мене це два тижня, занурюватись у діяльність закордонного закладу вищої освіти, спілкуватися з колегами, студентами, оцінювати свій рівень професіоналізму, бачити переваги та недоліки української освіти в порівнянні з організацією освітнього процесу в європейських університетах»,- підсумовує Іннола Вікторівна.