Грантова підтримка – можливості міні грантів для науковців

До уваги науковців, які працюють в галузі біологічних, хімічних, інженерних наук.
CRDF Global від імені Управління спільного зменшення загрози Державного департаменту США з міжнародної безпеки та нерозповсюдження (ISN/CTR) повідомляє про можливість надання гранту на підтримку вчених, техніків та інженерів (STE) для участі та виступу на національних та міжнародних конференціях. Наразі проводиться конкурс на обмежену кількість грантів на підтримку подорожей для участі у наукових конференціях у розмірі до 1500 доларів США. Осінній період подачі заявок 2023 року охоплює поїздки, що відбуваються з 1 вересня 2023 року до 31 грудня 2023 року. Подання заявок буде закрито після отримання перших 50 заявок 6 листопада 2023 року.

Успішні заявки повинні мати чітко визначену мету, включаючи обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або розвитку кар’єри.

CRDF Global — це незалежна некомерційна організація, заснована в 1995 році у відповідь на розпад Радянського Союзу та загрозу широкомасштабного розповсюдження війсьвих технологій з регіону.

Детальні умови щодо надання грантів за цим посиланням https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/conference-travel-grant-for-scientists-technicians-and-engineers-who-specialize-in-the-cbrne-sector/

За матеріалами CRDF Global