У Київському аграрному університеті розпочинається тематичний курс підвищення кваліфікації для фахівців фінансово-економічного профілю в аграрному секторі

6 лютого 2023 р. у Київському аграрному університеті НААН розпочинається тематичний курс підвищення кваліфікації для фахівців фінансово-економічного профілю в аграрному секторі “Планування та аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства / організації / установ”.

В рамках програми підвищення кваліфікації будуть розглянуті питання фінансово-економічної діяльності наукових установ, у тому числі в умовах військового стану, шляхи підвищення ефективності роботи бюджетних установ з державною казначейською службою, можливості фінансування за рахунок грантових програм.

Спікери: представники Державної казначейської служби України, директор фінансово-економічного департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства, заступник Міністра освіти і науки України, провідні фахівці науково-дослідних інститутів НААН.

Початок реєстрації : 10.00 – 10.20

Місце проведення : м. Київ, вул. Васильківська, 37, адміністративний корпус, аудиторія 210.

На термін проведення навчання слухачам надається гуртожиток – готель аспірантів НААН, за адресою: м. Київ, вул. Жуковського, 6

Контактний тел.: +30 (067) 753 98 77