ШАНОВНІ АБІТУРІЕНТИ!

Національний мультипредметний тест (НМТ)

Київський аграрний університет Національної академії аграрних наук України нагадує, що в 2024 році для вступу на бакалаврат усіх спеціальностей  на базі повної загальної середньої освіти або диплома молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра та фахового молодшого бакалавра необхідно здати Національний  мультипредметний тест (НМТ). Перший етап реєстрації з 14 березня до 11 квітня!!!

Реєстрація на НМТ–2024 проходитиме в безпаперовій формі, тож подати заявку на участь можна буде онлайново з будь-якого місця перебування. Для цього потрібно скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на  вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти (https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt) Для успішної реєстрації варто дотримуватися інструкцій сервісу та послідовно виконувати в персональному кабінеті такі кроки: увести особисті  дані, підтвердити їх шляхом завантаження реєстраційних документів і надіслати все це на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши на відповідну кнопку в сервісі. Уважно заповнюйте реєстраційну форму, пам’ятаючи, що вам можуть відмовити в реєстрації через надання недостовірної інформації, ненадання копій документів або надання копій документів, які не відповідають вимогам законодавства, а також через неможливість створення особливих (спеціальних) умов для проходження НМТ, зазначених у медичному висновку. Обов’язковим етапом реєстрації є позначення в сервісі в запропонованому переліку навчального предмета на вибір, з якого бажаєте пройти тестування, та населеного пункту в Україні, де плануєте перебувати в дні проведення іспиту, чи населеного пункту за кордоном, де бажаєте  пройти НМТ. 

Варто контролювати інформацію в  персональному кабінеті. https://my.testportal.gov.ua/cabinet/login Персональний кабінет вступника є каналом вашої комунікації з регіональним центром оцінювання якості освіти. Через персональний кабінет абітурієнт може стежити за результатом реєстрації. Запрошення на НМТ, у якому буде зазначено дату, час і місце, куди  потрібно буде прибути для складання іспиту і яке необхідно  пред’явити для допуску до центру тестування, напередодні тестування ви також отримаєте в персональному кабінеті. Результати тестування також будуть розміщено у відповідній вкладці персонального кабінету.

За всіма питаннями звертайтесь до Приймальної комісії КАУ НААН

Телефони для довідок та консультацій: +38(096) 475 94 96
e-mail: pr.comisiya@kaunaas.com; office@kaunaas.com
Чекаємо на вас за адресою:
03022, м. Київ, вул. Васильківська, 37