Розпочато курси підвищення кваліфікації «Фінансовий аналіз діяльності підприємств, економічне планування господарської діяльності, організація бюджетування та облік кредиторської і дебіторської заборгованості, управлінський облік в умовах нестабільної ситуації в економіці держави».

курси підвищення кваліфікації «Фінансовий аналіз діяльності підприємств, економічне планування господарської діяльності, організація бюджетування та облік кредиторської і дебіторської заборгованості, управлінський облік в умовах нестабільної ситуації в економіці держави»

З 25 березня в Київському аграрному університеті Національної академії аграрних наук України розпочато курси підвищення кваліфікації «Фінансовий аналіз діяльності підприємств, економічне планування господарської діяльності, організація бюджетування та облік кредиторської і дебіторської заборгованості, управлінський облік в умовах нестабільної ситуації в економіці держави». Першу вступну лекцію провів Віце-президент Національної академії аграрних наук України, академік НААН, доктор економічних наук, професор Лупенко Юрій Олексійович. В понеділок лекції провели доктор економічних наук, професор, академік НААН Жук В.М. з тематикою “Фіксація шкоди та збитків на підприємствах та у Державному реєстрі майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій” та доктор економічних наук, професор, академік НААН Василишин С.І. “Обліково-аналітичне забезпечення управління економічною безпекою та ризик-менеджменту аграрних підприємств в умовах нестабільної ситуації в економіці держави”. Після завершення курсів, які триватимуть тиждень, слухаючи отримують свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.