Міжнародна науково-практична конференція «Американські стандарти аграрної освіти в Україні»

Запрошуємо до участі у міжнародній науково-практичній конференції «Американські стандарти аграрної освіти в Україні», яка відбудеться 29 – 30 вересня 2023 у Київському аграрному університеті Національної академії аграрних наук України, за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 37.

Захід буде проведений в рамках реалізації проекту «Впровадження американських стандартів аграрної освіти в Україні: громадянська участь, підвищення якості та демократичний розвиток» за сприяння Посольства Сполучених штатів Америки

Для участі в конференції запрошуються викладачі вищих навчальних закладів, науковці науково-дослідних установ, аспіранти, докторанти, студенти всіх форм навчання, слухачі магістратури, представники органів державного і місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств агропромислового комплексу

Аграрна сфера залишається ключовою складовою в забезпеченні благополуччя населення, продовольчої безпеки України. Сучасний агропромисловий комплекс потребує фахівців, які в умовах кліматичних змін, енергетичної кризи, військових дій, здатні забезпечити перехід на ведення екологічно безпечного, ефективного виробництва, можуть спрогнозувати та протистояти викликам у сільському господарстві, готові вивести аграрний сектор України на передові позиції у світі. В цьому контексті якісна аграрна освіта постає одним з провідних механізмів, який забезпечує набуття передових «наскрізних навичок», необхідних для збереження та розвитку економічної конкурентоспроможності країни на глобальному рівні.

Це потребує переосмислення та постійного корегування освітнього процесу при підготовці фахівців для аграрної сфери.

Саме питанням високоякісної підготовки фахівців для аграрного сектору, визначенням можливостей для підвищення ефективності та актуальності викладання та навчання з профільної освіти, вдосконалення планування навичок студентів у відповідності до потреб роботодавців та суспільства, застосування підходу, що ґрунтується на фактичних даних, аналізу кращих моделей підготовки студентів в США та Європі буде присвячена конференція “Впровадження американських стандартів аграрної освіти в Україні: громадянська участь, підвищення якості та демократичний розвиток”, в якій візьмуть участь провідні вчені, викладачі, експерти, керівники сільськогосподарських підприємств та агропромислових комплексів.

Початок конференції о 10.00 в конференц – залі (ауд.210)
Більш детальна інформація за посиланням (запрошення на конференцію)

Запрошення на ZOOM конференцію

Програма-конференції-КАУ-НААН-України

Конференцію буде проведено за участі: