Участь кафедри фізичної реабілітації Київського аграрного університету в міжнародній конференції «Інновації в апітерапії 2022»

12 листопада 2022р. доцент кафедри фізичної реабілітації КАУ НААН Андрій Дінець виступив з усною доповіддю на щорічній конференції Асоціації апітерапевтів Литви «Інновації в апітерапії 2022».

Конференція проходила в оффлайн режимі в м. Каунас (Литва), Організатор конференції – Університет Клайпеда (Литва). Доцент Дінець А.В. представив доповідь щодо результатів застосування апітерапевтичних засобів в комплексному лікування ожиріння та цукрового діабету типу 2, а також комплексу заходів з реабілітації таких хворих.

Київський аграрний університет активно розвиває напрямок спеціальності «фізична реабілітація» та міжнародну співпрацю в цій галузі науки, що поєднує традиційну та альтернативну медицину.

Спікери та учасники конференції з Литви, Естонії, України розглянули ключові питання апітерапії в контексті взаємодії науковців з практиками галузі, як на національному, так і міжнародному рівнях. Під час конференції експерти галузі представили здобутки та результати роботи, взаємно оцінили досвід та обговорили питання взаємодії з регуляторними органами, політиками й споживчами засобів апітерапії в країнах.

За матеріалами кафедри фізичної реабілітації КАУ НААН