1 листопада закінчується вступна кампанія до Київського аграрного університету НААН

Пропонується очна/заочна/змішана форма навчання за спеціальностями: Агрономія, Агроінженерія, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Менеджмент.
Для вступу потрібен лише мотиваційний лист (для вступу на Менеджмент – ще результат НМТ).

Пропонується можливість поєднання навчання за двома спеціальностями: агрономія /агроінженерія та менеджмент (вигідна цінова пропозиція). Лише за чотири роки Ви здобудете дві спеціальності, що сприятиме максимальній реалізації Вашого потенціалу і одночасно забезпечить максимальний запит з боку роботодавців.

Перевагами навчання є гнучкий, мобільний формат навчання та широкий вибір навчальних дисциплін, які не обмежуються спеціальністю.

Так освітня програма спеціальності “Агрономія” передбачає спеціальний курс “Харчова безпека”. Вирішення проблем створення безпечних, здорових та поживних продуктів харчування є глобальним викликом сьогодення. Продукти рослинного та тваринного походження мають значний вплив на здоров’я через наш раціон, забезпечуючи макроелементами для енергії та росту, а також необхідними вітамінами та фітонутрієнтами, які захищають нас від хронічних захворювань. Дисбаланс у нашому харчуванні може призвести до захворювань та пов’язаних з ними метаболічними порушеннями, підвищеного ризику серцево-судинних захворювань та раку. На даному курсі особлива увага буде приділятися прогресу, якого досягнуто у поліпшенні поживності та безпечності продуктів харчування, як шляхом селекції, так і за допомогою біотехнологій та інженерних принципів, на яких ґрунтується підвищення рівня фітонутрієнтів. Будуть також розглядатися приклади того, що такі продукти дійсно зміцнюють здоров’я і захищають від хронічних захворювань.

В спеціальності “Агроінженерія” передбачений курс з поглибленого вивчення сучасних інформаційних технологій, програмного забезпечення, яке стане у нагоді у майбутній побудові кар’єри за межами аграрної сфери.

Київський аграрний університет – це осередок великого натхнення та ініціативи. Ми розвиваємо наше розуміння про нас самих і навколишній світ,  створюємо нові можливості для студентів КАУ НААН України, посилюємо конкурентні переваги університету. Не втрачайте можливість навчатися в новітньому університеті у провідних науковців, дослідників, практиків.