Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації фахівців за темою «Основні напрями удосконалення технічного забезпечення аграрного виробництва в умовах інтеграції до ЄС».

На шляху інтеграції до Європейського Союзу  в Україні  поступово впроваджуються принципи  Європейського зеленого курсу.   Особлива увага в реалізації  ЄЗК надається розвитку тваринництва, де в центрі постають питання забезпечення високого рівня стандартів, здоров’я, добробуту тварин, досконалість у їх розведенні, у тому числі нової селекції, технології годування,  ефективне використання ресурсів, безпека продуктів тваринного походження. Це  створює різні виклики та можливості для тваринницького  сектору в Україні.

14 жовтня  в Київському аграрному університеті Національної академії аграрних наук України розпочинаються курси підвищення кваліфікації фахівців за напрямом «Основні напрями удосконалення технічного забезпечення аграрного виробництва в умовах інтеграції до ЄС».  Протягом тижня  академіки НААН, члени-кореспонденти НААН, видатні вчені, провідні експерти галузі  нададуть вичерпну інформацію, щодо вимог,  шляхів впровадження  принципів спільної аграрної політики та ЄЗК.

Навчання буде проходити в оф-лайн форматі з 14 по 18  жовтня 2024 року за адресою м. Київ, вул. Васильківська, 37. В рамках курсів підвищення кваліфікації будуть проведенні виїзні практичні заняття, на яких слухачі зможуть ознайомитись з організацією роботи «смарт фермам»,  новітніми технологіями в тваринництві. Після успішного закінчення курсів слухачам буде видано свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Детальна інформація за телефоном 096 475 94 96.