Конференція «Лідерство та управління в охороні здоров’я»

26-27 вересня  2024 планується очне (місце проведення: Готель Рамада, Столичне шосе, 103, 03131 , Київ, Україна). Проведення  конференції «Лідерство та управління в охороні здоров’я». Організатор конференції Київський аграрний університет НААН УКРАЇНИ, кафедри фізичної реабілітації та кафедри охорони здоров’я. Зазначені кафедри факультету факультету післядипломної освіти та підвищення кваліфікації проводять заходи для працівників сфери охорони здоров’я за напрямками післядипломної підготовки головних лікарів та генеральних директорів закладів охорони здоров’я (організація управління охороною здоров’я), а також в сфері ендокринології, ендокринної хірургії, фізичної реабілітації, апітерапії (Київський аграрний університет занесено до реєстру провайдерів Безперервного професійного розвитку (№2325) Міністерства Охорони здоров’я України.

Зазначена конференція «Лідерство та управління в охороні здоров’я» — захід, який збирає лідерів, керівників і професіоналів охорони здоров’я для обговорення та вивчення інноваційних рішень для ефективного управління охороною здоров’я.

Основні аспекти конференції:

– Основний доповідач: Інна Гогунська (вчена, висококваліфікована лікарка-алерголог, яка володіє широким арсеналом методів лікування алергічних захворювань верхніх дихальних шляхів. Основні напрямки наукової діяльності практичних досліджень пов’язані з проблемами алергології, імунології, оториноларингології, анестезіології, ендокринної хірургії. Професорка та сертифікований тренер тренінгової компанії « ASK”.)

Доповідачі: Андрій Дейнеко (викладач кафедри фізичної реабілітації, експерт в галузі управління охорони здоров’я), Андрій Дінець (завідувач кафедри охорони здоров’я, експерт в галузі управління охорони здоров’я)

Запрошений спікер: Станіслав Рачиба (експерт в галузі управління охорони здоров’я, Співавтор проекту комунікації з пацієнтами, автор проекту особистого коучингу спікерів і opinion leaders; сертифікований тренер – компанія A.R.M.S. Training House)

В рамках конфернції плануються Панельні дискусії:

 – Лідерство в охороні здоров’я в епоху після COVID

 – Ефективне управління командою в умовах лікарні

 – Стратегії цифрової трансформації в охороні здоров’я

– Майстер-класи:

 – Створення стійких команд охорони здоров’я

 – Навігація змін у системах охорони здоров’я

Навіщо брати участь?

Ця конференція надасть інформацію та практичні стратегії для:

– Поліпшення практики лідерства та управління в організаціях охорони здоров’я.

– Поліпшення догляду за пацієнтами за допомогою інноваційних методів управління.

– Сприяти співпраці між медичними працівниками.

За матеріалами кафедри фізичної реабілітації та кафедри охорони здоров’я