Важливо для вступників у магістратуру та аспірантуру!

З 07 – 29 травня 2024 року Київський аграрний університет НААН проводить реєстрацію осіб для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та/або єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ).

Реєстрація можлива як за умови особистої присутності вступника так і в дистанційному форматі.

Вступні випробування до магістратури / аспірантури відбудуться у два періоди реєстрації:

Основний період:  7–29 травня (для участі в основній сесії).

Додатковий період: 17–21 червня (для тих, хто не зміг зареєструватися в основний період).

Реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та/або єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ),  здійснює Приймальна  комісія КАУ НААН

Алгоритм реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ:

  1. 1.сформувати комплект сканованих копій або фотокопій таких реєстраційних документів:
    • заповнити заяву-анкету з вашим електронним підписом для отримання екзаменаційного листка;
    • копія документа, що посвідчує особу;
    • документ, що підтверджує ваш РНОКПП, або документ, що підтверджує його відсутність;
    • документ про здобутий ступінь вищої освіти (якщо завершили навчання в минулі роки);
    • довідка щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2024 році;
    • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника / вступниці;
    • медичний висновок (форма 086-3/о) (якщо потрібно для спеціальних умов під час вступу);
  2. надіслати на електронну адресу приймальної комісії / pr.comisiya@kaunaas.com/ скановані копії або фотокопії реєстраційних документів;
  3. Здійснивши всі необхідні перевірки та реєстрацію, представник приймальної комісії відправить на зазначену Вами електронну адресу скан-копію екзаменаційного листа.
  4. Перевірте правильність зазначених даних перед надсиланням документів. Якщо в екзаменаційному листку є помилки, потрібно звернутися до приймальної комісії;
  5. Якщо потрібно внести зміни до реєстраційних даних, зверніться до приймальної комісії для анулювання старого та отримання нового екзаменаційного листка.
  6. Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «КАБІНЕТ УЧАСНИКА ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ ДО МАГІСТРАТУРИ», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Оригінал екзаменаційного листка зберігається в приймальній (відбірковій) комісії у разі, якщо вступник вказав на таку потребу в анкеті та видається йому особисто (вступник має забрати свій екзаменаційний листок не пізніше ніж за 2 тижні до початку вступних випробувань) або буде надіслано вступнику засобами поштового зв’язку, якщо вступник вказав на таку потребу в анкеті.

Детальніше щодо вступу про процедуру реєстрації / вступні випробування на сайті Українського центру оцінювання якості освіти:

Важливі уточнення:

Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році для конкурсного відбору зараховують бал (бали):

Для вступу в магістратуру на спеціальність «Агрономія»:

ЄВІ 2023 або 2024 років та фахового іспиту;

Для вступу в магістратуру на спеціальність «Менеджмент»:

ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року 

 Для допуску до вступного іспиту з іноземної мови при вступі до  АСПІРАНТУРИ  на здобуття ступеня доктора філософії  ЄВІ 2023 або 2024 років.

Контакти приймальної комісії

+38 (096) 475 94 96 pr.comisiya@kaunaas.com